Юридичні особи поповнили місцеві бюджети Дніпропетровщини транспортним податком на понад 3,4 млн гривень

27 июл, 10:56

З початку 2023 року юридичні особи спрямували до місцевих бюджетів Дніпропетровщини понад 3,4 млн грн транспортного податку. У порівнянні з 2022 роком надходження виросли більш ніж на 165 тис. грн, або на 5 відсотків.
Звертаємо увагу: щороку до 1 лютого податкового (звітного) року Міністерства економіки України на своєму офіційному вебсайті розміщує перелік легкових автомобілів, з року випуску яких минуло не більше п’яти років (включно) та середньоринкова вартість яких становить понад 375 розмірів мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня податкового (звітного) року (далі – Перелік об’єктів оподаткування), який повинен містити такі дані щодо цих автомобілів: марка, модель, рік випуску, об’єм циліндрів двигуна, тип пального.
Перелік об’єктів оподаткування поточного податкового (звітного) року розміщено на вебсайті Мінекономіки (www.me.gov.ua), який включає 230 моделей легкових автомобілів, що є об’єктами оподаткування транспортним податком у поточному податковому (звітному) періоді – 2023 році.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/273770.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua