Система «Прозорро.Продажі» знову доводить свою ефективність

30 июл, 14:00

Система "Прозорро.Продажі" знову доводить свою ефективність, забезпечуючи поповнення бюджетів різних рівнів завдяки успішно проведеним земельним аукціонам. За офіційним повідомленням "Prozorro.Продажі", земельні торги приносять значний дохід у розмірі 1,43 мільярда гривень.

Протягом цього часу було успішно завершено понад 5 тисяч аукціонів з продажу та оренди землі, на яких взяли участь 7 971 учасник. Крім того, ще 778 аукціонів знаходяться на етапі укладання угоди.

Середньою кількістю учасників, які беруть участь у земельних торгах, є три особи на один земельний лот, а ціни за успішними аукціонами зростають в середньому на 78,8%.

Найактивнішими областями за кількістю оголошених земельних аукціонів є Київська, Одеська, Черкаська, Львівська та Закарпатська області.

На сьогоднішній день, у системі "Прозорро.Продажі" оголошено понад 1,4 тисяч земельних аукціонів, які перебувають на етапі прийняття заявок на участь. Це свідчить про постійне популярність і довіру до системи та робить її однією з ключових платформ для проведення торгів з продажу та оренди землі в Україні.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/273794.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua