Іспанський ритейлер Inditex планує відкриття магазинів в Україні восени

01 авг, 16:30

Міжнародний ритейлер одягу Inditex Group, який володіє такими відомими брендами, як Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home і Uterqüe, може повернутися на український ринок вже восени. Про це заявив голова Української ради торгових центрів, Максим Гаврюшин.

За словами Гаврюшина, офіс Inditex в Україні вже очікує рішення про повернення на ринок. Якщо рішення буде прийняте, то підготовчі роботи можуть розпочатися влітку та тривати місяць. Це дозволить відкрити магазини від серпня до листопада.

Проте голова УРТЦ також зазначає, що прогнозувати відновлення діяльності компанії дуже складно і на рішення можуть вплинути різні фактори, включаючи новини з України.

Позитивним фактором для повернення ритейлера можуть стати успішні контрнаступи Збройних Сил України, а також зниження інтенсивності та небезпеки обстрілів, щонайменше для центральних та західних областей України влітку, за словами провідного експерта Colliers Ukraine з питань торговельної нерухомості, Ігоря Заболоцького.

Повернення іспанського ритейлера в Україну буде сигналом для інших міжнародних ритейлерів про можливість відновлення роботи або відкриття нових магазинів, стверджує Максим Гаврюшин.

Inditex є одним із найбільших ритейлерів в Україні, і його повернення на ринок країни має велике значення з економічного, соціального і політичного погляду. Відновлення роботи таких популярних брендів, як Zara, Bershka та Pull&Bear, може стимулювати розвиток роздрібної торгівлі та привертати увагу інших інвесторів до українського ринку.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/273833.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua