Акумулятори Tesla Powerwall для України

02 авг, 14:00

Україна отримала понад 500 потужних акумуляторів Tesla Powerwall з Польщі для забезпечення електроенергією соціальної та критичної інфраструктури. Про це заявив перший віцепремʼєр-міністр та міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у своєму Telegram-каналі.

Відповідно до інформації Федорова, отримані акумулятори Tesla Powerwall будуть використовуватися для постачання електроенергії школам, лікарням, дитсадкам та іншим соціальним закладам. Це є ефективним рішенням в умовах ракетного терору з боку Росії. Акумулятори заряджатимуться від звичайної електрики та зберігатимуть заряд протягом до 14 годин.

Завдяки цим акумуляторам лікарі зможуть продовжувати рятувати життя, вчителі проводитимуть уроки, а українці залишатимуться на зв'язку завдяки безперебійній роботі Starlink у окремих локаціях, зазначив міністр.

Михайло Федоров також поділився успішними кейсами використання Tesla Powerwall. Рік тому Україна отримала перші 50 таких систем, які успішно працюють у лікарнях та амбулаторіях на звільнених територіях. Крім того, акумулятори дозволяють тисячам людей у прифронтових містах Донецької та Миколаївської областей зв'язуватися з рідними та дізнаватися новини, навіть під час відключень електроенергії через російські обстріли.

Застосування найкращих технологічних рішень, таких як акумулятори Tesla Powerwall, допомагає Україні підготуватися до осінньо-зимового періоду з впевненістю та забезпечити електричним життєважливим закладам стійку роботу в умовах ворожого агресора.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/273853.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua