Укрнафта планує розпочати будівництво дев'яти нових свердловин

07 авг, 16:30

До кінця 2023 року ПАТ "Укрнафта" планує розпочати будівництво дев'яти нових свердловин. Про це заявив директор компанії Сергій Корецький. З ініціативи компанії чотири свердловини будуть встановлені її власними силами, тоді як ще п'ять будуть будуватися за допомогою сторонніх бурових компаній.

У наступному році планується пробурити 30 нових свердловин, що становитиме значний приріст в видобутку нафти та газу.

Укрнафта також повідомила, що один спеціальний дозвіл на користування надрами було поновлено, ще один - продовжено, а для чотирьох інших готуються документи на розширення меж. Паралельно з цим, компанія займається процесом придбання нових спеціальних дозволів.

Укрнафта також має плани розвивати ринок нафтовидобувних сервісів в Україні. Наприкінці травня, компанія вже визначила 20 родовищ, до розробки яких планує залучати інвесторів, щоб підтримати та розширити свою діяльність.

Укрнафта активно співпрацює з нафтосервісною компанією Weatherford International з "великої четвірки". Вони підписали угоду наприкінці червня, яка забезпечить компанії підтримку в її проектах та допоможе втілити амбіційні плани на майбутнє.

З розпочаттям будівництва нових свердловин та залученням сторонніх підрядників та інвесторів, Укрнафта очікує значного зростання видобутку нафти та газу, що сприятиме розвитку енергетичної сфери України та підтримає економіку країни. Заплановані проекти можуть сприяти забезпеченню енергетичної безпеки країни та сприяти її незалежності у нафтовому секторі.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/273931.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua