Українська платформа для пошуку роботи Work.ua зупинила співпрацю з компаніями, що залишились в Росії

11 авг, 18:00

Одна з найпопулярніших українських платформ для пошуку роботи, Work.ua, з 10 серпня прийняла рішення відмовити у наданні послуг компаніям та брендам, які не покинули російський ринок. Ця ініціатива супроводжується розривом усіх контрактів з зазначеними суб'єктами. Інформація про це з'явилася на офіційному веб-сайті Work.ua.

Серед компаній, що зазнали цього впливу, можна відзначити Unilever, Leroy Merlin, Raiffeisen Bank, Metro, LC Waikiki, Nestle, Auchan, OTP Bank, Mondelez, Pepsico, P&G, Yves Rocher та інші відомі бренди.

"Сьогодні ми приймаємо рішення про припинення співпраці з цими компаніями, що відобразиться на розірванні контрактів на загальну суму понад п’ять мільйонів гривень щорічно. Ми повертаємо ці кошти їх власникам і ніяким чином не бажаємо більше мати будь-якого зв'язку з діяльністю цих організацій в Україні та по всьому світу", – заявила уповноважена представниця компанії.

Згідно з даними, наданими Київською Школою Економіки (KSE), понад половина із 1871 західних компаній, які діяли на російському ринку до початку конфлікту, поки що продовжують свою присутність там. Тільки 15,7% зовнішніх компаній повністю припинили свою діяльність в Росії.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/274047.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua