США надає 2 млн доларів українському бізнесу для перепідготовки та працевлаштування нових працівників

14 авг, 09:00

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) планує вкласти 2 мільйони доларів у гранти для українських підприємств з метою надання швидкої підготовки та трудової адаптації нових робітників у важливих галузях економіки.

Ця ініціатива отримала підтримку Міністерства економіки України та стане частиною програми "Конкурентоспроможна економіка України".

Планується надати близько 20 грантів, суми яких будуть коливатися від 35 до 150 тисяч доларів. Ці гроші призначені для сприяння швидкому та ефективному процесу перенавчання та працевлаштування.

Заявки на участь у програмі відкриті для малих і середніх підприємств, бізнес-асоціацій, неурядових організацій, бізнес-спільнот та інших учасників підприємницького середовища, які спрямовані на розвиток підприємництва.

Однією з ключових мет цієї ініціативи є навчання підприємців та робітників професійним навичкам у таких секторах, як машинобудування, електротехнічне виробництво, логістика, виробництво меблів, текстиль, переробна галузь, дизайн та мода, а також підготовка до міжнародного експорту та торгівлі.

Заявки на участь у програмі прийматимуться у кілька етапів з різними крайніми термінами - до 28 серпня, 16 жовтня та 1 грудня 2023 року. Саме це надасть можливість широкому колу бізнес-спільноти долучитися до цієї ініціативи та отримати можливість для розвитку і підвищення конкурентоспроможності.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/274059.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua