Pfeifer & Langen продовжує зміцнювати свою присутність на українському ринку цукру

15 авг, 18:00

Німецька компанія Pfeifer & Langen продовжує зміцнювати свою присутність на українському ринку цукру, придбавши ще один цукровий завод. Антимонопольний комітет України розпочав процес розгляду справи щодо цієї концентрації, яка передбачає придбання активів ПАТ "Гнідавський цукровий завод" компанією "Радехівський цукор", що вже входить до структури Pfeifer & Langen.

Власником ТОВ "Радехівський цукор", розташованого у Рівненській області, є німецька корпорація Pfeifer & Langen. Крім того, Pfeifer & Langen також володіє чотирма цукровими заводами на Тернопільщині – у Збаражі, Козовій, Хоросткові і Чорткові. Раніше ці заводи належали агрохолдингу "Мрія" (тепер відомому як "Контінентал Фармерз Груп").

Процес придбання "Гнідавського цукрового заводу" є лише однією із складових стратегії Pfeifer & Langen щодо посилення своєї діяльності в Україні. Вже п'ять цукрових заводів та значний обсяг виробництва вказують на активний інтерес компанії до українського цукрового ринку.

Рішення про розширення бізнесу в Україні може бути сприйняте як визнання потенціалу цукрової галузі країни. Придбання "Гнідавського цукрового заводу" засвідчує стратегічне бачення Pfeifer & Langen щодо розвитку українського сегменту свого бізнесу.

Однак, слід враховувати, що дана концентрація також вимагатиме аналізу з боку антимонопольних органів для забезпечення збалансованості конкуренції на ринку та дотримання вимог законодавства.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/274094.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua