Дональд Трамп інвестував у криптовалюту: Сума до $500 тисяч у Ethereum

19 авг, 12:00

Колишній президент Сполучених Штатів Америки, Дональд Трамп, залишився на передовій криптовалютних інвестицій, маючи до $500 тисяч в Ethereum. Цю цікаву новину передав Управління державної етики (OGE) у своєму офіційному звіті.

У згаданому документі зазначено про наявність «криптовалютного гаманця (Ethereum)» вартістю від $250 тисяч до $500 тисяч. Незважаючи на це, конкретні деталі гаманця залишаються поки що невідомими. Його існування може бути пов'язане з численними проєктами, які Трамп провів у сфері криптовалют та блокчейн технологій.

Зокрема, однією з можливих причин цього інвестування може бути колекція невзаємозамінних токенів (NFT), яку Трамп почав продавати після завершення свого президентського терміну. У грудні 2022 року він представив першу серію токенізованих карток, що зображали різні аспекти його життя та кар'єри. Кожна картка продавалася за фіксовану ціну $99.

Початок продажів другої серії цифрових карток із зображенням Дональда Трампа відбувся 18 квітня. Ця нова колекція включала 47 тисяч NFT, на 2 тисячі більше, ніж перша серія. Ціна залишилася незмінною.

Варто зазначити, що після запуску другої колекції, продажі першої NFT-серії зросли на 860%. Це свідчить про значний інтерес громадськості до цього виду цифрових активів.

Після арешту Трампа у квітні, обсяг торгів цифровими токенами, пов'язаними з політикою, підвищився на 89,8% протягом однієї доби. Це може вказувати на те, що події, пов'язані з колишнім президентом, залишаються актуальними та цікавими для інвесторів у криптовалюти.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/274097.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua