Відновлення населених пунктів: Бюджетний комітет виділив понад 3 млрд грн

16 авг, 15:00

Комітет з питань бюджету Верховної Ради України схвалив виділення коштів з фонду ліквідації наслідків збройної агресії на загальну суму 3,35 млрд грн. Голова комітету Роксолана Підласа повідомила про це.

Протягом періоду з 2023 по 2025 рік кошти будуть спрямовані на реалізацію проєктів в п'яти населених пунктах: селище Бородянка Київської області отримає 1,8 млрд грн на 9 проєктів, місто Тростянець Сумської області отримає 663,3 млн грн на 4 проєкти, село Циркуни Харківської області отримає 76,44 млн грн на 4 проєкти, село Посад-Покровське Чорнобаївської ТГ Херсонської області отримає 646,6 млн грн на 9 проєктів, а село Ягідне Іванівської ТГ Чернігівської області отримає 188 млн грн на 6 проєктів.

Зазначені кошти будуть використані на будівництво, реконструкцію, реставрацію та капітальний ремонт громадських будівель та споруд, створення об'єктів інфраструктури, відновлення пошкоджених житлових об'єктів (включаючи будинки для відпочинку та садові будиночки) та об'єктів громадського призначення.

Планується також нове будівництво об'єктів житлового призначення для тих осіб, які втратили житло через воєнні дії, спричинені збройною агресією Російської Федерації проти України. Крім того, передбачено розробку та проведення експертизи проєктної документації на будівництво таких об'єктів.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/274111.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua