Власник Domino's Pizza в Росії оголосив банкрутство після невдачі в продажі

22 авг, 16:30

Світовий ланцюг ресторанів Domino's Pizza, представлений в Росії компанією DP Eurasia, оголосив про своє банкрутство, припинивши спроби продати свій російський бізнес. Цей несподіваний поворот подій знайшов відображення в офіційному пресрелізі компанії.

Зовнішній борг DP Eurasia в Росії наразі становить понад 520 мільйонів російських рублів, що дорівнює близько 556 тисячам доларів США.

Попередньо компанія спробувала реалізувати свій російський бізнес через процес продажу. Проте, у зв'язку з непередбаченими обставинами та ускладненнями на ринку, ця спроба завершилася невдачею.

У зв'язку зі складною обстановкою, яка ще більше ускладнюється, холдингова компанія DPRussia вирішила ініціювати процедуру банкрутства. Цей крок призведе до завершення спроби продажу DPRussia як функціонуючого підприємства та, безперечно, призведе до зменшення присутності DP Eurasia в Росії.

Очікується, що заява про банкрутство DPRussia буде подана відповідно до законодавства Російської Федерації. Це може мати серйозні наслідки для майбутньої діяльності DP Eurasia в Росії та призвести до змін у стратегії компанії в цьому регіоні.

Ситуація з оголошенням банкрутства DP Eurasia в Росії відзначається значними фінансовими труднощами та є прикладом впливу складностей на ринку на глобальні бізнес-проекти. Будь-які подальші кроки компанії у відношенні до її російського бізнесу будуть вивчатися з великим інтересом на бізнес-спільноті та серед експертів.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/274203.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua