Ощадбанк подовжив термін дії платіжних карток для внутрішньо переміщених осіб

02 сен, 12:00

Ощадбанк, враховуючи складну ситуацію, пов'язану із воєнним станом, прийняв важливе рішення про подовження терміну дії всіх платіжних карток до 31 грудня 2023 року. Це стосується всіх карток, включаючи ті, які належать внутрішньо переміщеним особам. Про це повідомляє прес-служба банку.

Важливо відзначити, що подовження терміну дії карток відбувається автоматично для всіх карток, термін яких закінчується починаючи з лютого 2022 року. Це рішення призначене для забезпечення фінансової стабільності та зручності клієнтів банку в умовах внутрішнього конфлікту.

Незалежно від закінчення терміну дії, платіжні картки Ощадбанку продовжать працювати в повному обсязі. Власники цих карток зможуть безперешкодно користуватися ними для здійснення покупок у торговельно-сервісній мережі, знімати готівку в банкоматах та здійснювати інші операції.

У разі, якщо вам потрібно отримати нову картку або ви вже звернулися за її перевипуском, Ощадбанк готовий надати вам необхідну допомогу та послуги у зручний для вас час.

Подовження терміну дії платіжних карток є важливим заходом для забезпечення фінансової стабільності та підтримки клієнтів Ощадбанку у важкі часи, і банк готовий продовжувати надавати послуги і підтримку своїм клієнтам.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/274327.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua