Binance розглядає можливість виходу з Росії

30 авг, 12:30

Найбільша криптобіржа в світі, Binance, знову пристосовує свою стратегію в Росії, включаючи розгляд можливості повного виходу з цього колись важливого ринку. Ця дія приймається в умовах зростаючого тиску і критики з боку регуляторів і політиків.

За даними The Wall Street Journal, представник компанії Binance заявив, що в даний момент вивчаються всі можливі варіанти, включаючи повний вихід з Росії.

Нещодавно WSJ повідомляла, що Binance надавала послуги російським користувачам, які допомагали їм виводити гроші за кордон, незважаючи на заяву компанії минулого року про припинення своєї діяльності в Росії у відповідь на санкції. Пізніше Binance обмежила P2P-торгівлю з російськими банками, які були під санкціями.

Крім того, Binance також переживає тиск від американських регуляторів ринку цінних паперів та критику від політиків, таких як сенатор Елізабет Уоррен. Компанія визнала попередні порушення і заявила, що прагне змінити свій підхід та дотримуватися всіх правил.

Нещодавно Binance прийняла ще більше обмежень для свого російського сервісу P2P-торгівлі, повідомивши користувачам з Росії, що їм тепер заборонено обмінювати цифрові активи на будь-яку іншу валюту, окрім російських рублів.

Ці останні події свідчать про складну ситуацію, з якою стикається Binance в Росії та підвищену увагу до діяльності криптовалютних компаній в цій країні.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/274335.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua