Нідерланди впроваджують програму державних субсидій для голландських та міжнародних компаній

05 сен, 16:30

Нідерланди впроваджують програму державних субсидій для голландських та міжнародних компаній, які бажають вкладати кошти у проекти відновлення України. Про це повідомляється на офіційному сайті Нідерландського агентства з підприємництва.

У рамках цієї програми компаніям пропонується отримати компенсації від 500 000 євро до 5 млн євро, загальна сума субсидій становить 25 млн євро. Уряд Нідерландів покриє 100% витрат компаній на реалізацію їхніх проєктів відновлення.

Проєкти, які можуть бути фінансовані, обмежені трьома основними напрямками: водопостачання, охорона здоров'я та сільське господарство.

Ця програма Фонду партнерства з Україною (UPF) розроблена спільно Міністерствами закордонних справ Нідерландів.

"У зв'язку з російським вторгненням, Україні потрібна значна підтримка. У багатьох випадках фінансування проєктів реконструкції через комерційний сектор неможливе", – пояснюють представники агентства.

Однією з обов'язкових умов отримання субсидії є участь української компанії у реалізації проєкту відновлення разом з іноземними партнерами.

"Ініціатива Нідерландів свідчить про готовність міжнародних партнерів брати участь у відновленні України. Вона дозволить залучати іноземні компанії та надасть нам додатковий досвід, який ми зможемо використати для досягнення наших цілей", – прокоментували цю ініціативу у Міністерстві реінтеграції України.

Нідерланди виявляють солідарність з Україною і надають підтримку у формі інвестицій, що сприятиме зміцненню та розвитку української економіки.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/274444.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua