Збільшення видатків на оборону: Мінфін не впевнений, що задовольнить всю суму

12 сен, 14:00

Український Кабінет Міністрів в найближчому майбутньому внесе пропозицію до Верховної Ради щодо збільшення видатків державного бюджету на сектор оборони та безпеки в поточному році. Проте Міністерство фінансів не впевнене, що вдасться виділити всю запитану суму, яку подав Міністерство оборони.

Про це повідомив міністр фінансів Сергій Марченко під час заходу, організованого Європейською бізнес асоціацією під назвою "EBA Global Outlook: Нова економіка України".

"У найближчому майбутньому ми внесемо зміни до бюджету, в яких плануємо збільшити видатки на оборону та безпеку", - сказав Марченко.

Міністр уточнив, що наразі не готовий оголосити остаточні цифри, які будуть внесені до законопроекту, оскільки Кабінет Міністрів ще не затвердив цей проект. Проте він висловив сумніви, що вдасться виділити всю суму, яку запитує Міністерство оборони.

"Я не впевнений, що у нас буде можливість виділити всю суму, про яку раніше говорив міністр оборони Рустем Умєров. ... Наразі не бажаю цього обговорювати, оскільки найближчим часом ми маємо Кабмін, де ми все це обговоримо", - додав він.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/274560.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua