«Опендатабот» визнала 9 підприємств Метінвесту кращими бізнесами з бездоганною репутацією

28 сен, 13:00

Українські підприємства групи Метінвест визнані сервісом моніторингу компаній та судового реєстру "Опендатабот" у першому індексі провідних українських підприємств з бездоганною діловою репутацією. Цей індекс включає найбільші компанії за оборотом, які мають найвищий ступінь довіри та бездоганності у своїй діловій справедливості. У списку знайшлося навіть 9 підприємств із групи Метінвест, яка належить Рінату Ахметову.

Під час складання індексу "Опендатабот" були враховані фінансові показники та ділова репутація підприємств, що визначило включення найкращих компаній до рейтингу. Таким чином, у списку відсутні санкційовані компанії та бізнеси, які належать російським власникам.

Заводи, що входять до групи Метінвест, здобули визнання у різних категоріях. Зокрема, "Запоріжсталь" стала лідером в категорії "Переробна промисловість", "Каметсталь" посіла третє місце в цій же категорії, а "Запорожкокс" став сьомим в рейтингу. Комбінати "Шахтоуправління Покровське", "ЦГОК", "Северный ГОК" та "ИнГОК" потрапили до десятки найкращих підприємств в категорії "Добувна промисловість". Управляюча компанія Метінвест Холдинг визнана другою найкращою в категорії "Наукова і технічна діяльність".

Цей індекс свідчить про високий рівень довіри та бездоганності підприємств групи Метінвест і підкреслює їхню важливу роль у розвитку української економіки.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/274766.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua