Рекордний попит: Українці побили рекорд і купили найбільшу кількість BMW

29 сен, 12:00

Українці вразили автомобільний світ, придбавши рекордну кількість нових легкових автомобілів від відомого німецького виробника BMW з січня по серпень цього року. Цей рекорд став надзвичайним досягненням для українського авторинку.

За даними "Укравтопром", у період з січня по серпень цього року в Україні було продано майже 2,8 тисяч нових легкових автомобілів під брендом BMW. Ця цифра побила всі попередні рекорди продажів BMW в Україні.

"Цей показник є рекордним для преміум-автовиробника з Німеччини. Ніколи раніше за аналогічний період року попит на автомобілі BMW не досягав такого вражаючого рівня", - наголошує "Укравтопром".

За даними аналітиків, останній раз схожий рівень попиту на BMW в Україні був зафіксований у 2017 році, коли за перші 8 місяців було продано 1952 нових автомобілі.

Отже, у цьому році попит перевищив минулий рекорд на 43%, і BMW потрапила до ТОП-5 марок українського ринку нових легкових автомобілів.

Аналітики додають, що порівняно з відповідним періодом минулого року попит на нові BMW збільшився майже втричі.

Найбільшим хітом серед автомобілів BMW на українському ринку в цьому році став кросовер BMW X5, який отримав надзвичайну популярність серед покупців.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/274781.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua