H&M планує відкрити 6 магазинів в Україні до кінця року

05 окт, 16:00

Шведський ритейлер H&M Group планує відкрити декілька магазинів в Україні наприкінці листопада або на початку грудня цього року. Про це повідомляє видання NV Бізнес, посилаючись на джерела, що працюють у дирекціях торгових центрів та консультанта з комерційної нерухомості.

За інформацією зазначених джерел, мережа H&M планує відкрити шість магазинів, які будуть розташовані в таких київських торгових центрах, як Retroville, Lavina Mall, Respublika Park, Dream Town, River Mall, а також у львівському Victoria Gardens.

Нагадаємо, до спалаху конфлікту мережа H&M також власнувала магазини в Одесі (ТРЦ Riviera) і Харкові (ТРЦ Nikolsky), але їх відкриття планується у подальшому – у другому етапі розвитку.

Згідно з інформацією, отриманою від директора одного з торгових центрів, який попросив залишити його ім'я в анонімності, H&M бажали відкрити магазини раніше, але зіткнулися з проблемою дефіциту персоналу. За півтора роки багато співробітників покинули роботу, когось звільнили, хтось виїхав за кордон, а частина відправилася захищати Україну.

Наразі прес-служба H&M не надала коментарів щодо відновлення своєї діяльності в Україні.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/274856.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua