Польська авіакомпанія LOT планує відновити польоти в Україну з урахуванням безпеки

09 окт, 17:00

Польська авіакомпанія LOT виразила зацікавленість відновлення польотів до України "так швидко, як це буде можливо відповідно до безпекової ситуації", повідомляє "Європейська правда", посилаючись на пресслужбу авіакомпанії.

У своїй стратегії розвитку на наступні чотири роки, до 2028 року, LOT виділяє аеропорт "Бориспіль" як головного стратегічного партнера для відновлення рейсів до України. Зазначено, що на презентацію планів також запрошений генеральний директор аеропорту "Бориспіль" Олексій Дубревський.

LOT підкреслює, що вбачає значні можливості на українському ринку повітряних перевезень. "Відновлення польотів та взаємовигідна співпраця між Польщею та Україною розширять мережу повітряних маршрутів у Східній Європі. Зараз у Польщі проживає кілька мільйонів українців, тож зручне та швидке сполучення з Польщею стає ще важливішим, ніж раніше", - зазначили у компанії.

Виконавчий директор LOT Міхал Фійол підкреслив, що компанія прагне розширити співпрацю з аеропортом "Бориспіль" і "прагне відновити сполучення з Україною, щойно ситуація стане безпечною".

Президент асоціації Polish Airports Станіслав Войтера також висловив сподівання на "якнайшвидше відновлення польотів" та залучення українських аеропортів та авіакомпаній до регулярних польотів між країнами.

На переговорах досягнуті домовленості щодо майбутніх польотів між "Борисполем" і польськими аеропортами, зокрема аеропортом імені Фредеріка Шопена у Варшаві, який є основною базою для авіакомпанії LOT.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/274883.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua