МВФ планує другий перегляд фінансування України вже наступного місяця

16 окт, 14:00

Міжнародний валютний фонд (МВФ) готується провести другий перегляд програми розширеного фінансування України (EFF) вже наступного місяця. Ця новина була оголошена Міністерством фінансів України, яке посилається на інтерв'ю міністра фінансів Сергія Марченка.

За словами Сергія Марченка, уряд України вживає всіх можливих заходів для виконання усіх структурних реформ, передбачених програмою розширеного фінансування. Це робиться в першу чергу з метою успішного завершення другого перегляду програми, який очікується вже в наступному місяці.

У разі успішного перегляду програми, Україна отримає наступний транш фінансування від МВФ. Крім того, це сприятиме приверненню додаткового фінансування від інших донорів, що є важливим для підтримки стабільності української економіки.

Пам'ятаємо, що Україна вже отримала другий транш від МВФ у розмірі 890 мільйонів доларів США 3 липня. Ці кошти значно підтримали фінансову стабільність та допомогли забезпечити фінансування пріоритетних видатків державного бюджету.

На даний момент загальна сума, яку Україна отримає в рамках програми розширеного фінансування, складає 15,6 мільярдів доларів США. Ця програма є важливим джерелом фінансування для країни та допомагає зміцнити економічну стабільність України.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/274962.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua