Вибір автомобілів в Україні: Популярність різних моделей у регіонах

19 окт, 12:00

За результатами трьох кварталів поточного року в Україні виділилися п'ять областей, які стали найбільшими регіональними ринками для нових легкових автомобілів. Ці регіони включають Київ, Дніпропетровську, Київську, Одеську та Львівську області, і вони забезпечили понад 60% продажів нових легкових автомобілів у країні. Ці дані були оприлюднені Українською Асоціацією автовиробників (Укравтопром).

За перших дев'ять місяців цього року мешканці Києва придбали найбільше нових авто, а саме 14,580 одиниць.

Друге місце серед регіонів за кількістю нових автопродажів належить Дніпропетровській області, де купили 3,667 авто.

На третьому місці залишилася Київська область із 3,537 зареєстрованими транспортними засобами.

Область Одеська нарахувала 2,418 нових авто, тоді як на Львівщині було придбано 2,304 одиниці автотранспорту.

Серед найпопулярніших автомобілів у Києві, Дніпропетровщині та Одещині став компактний кросовер RENAULT Duster. Загалом ця модель була великим хітом на регіональних ринках.

Титул лідера ринку Київської області отримав електромобіль VOLKSWAGEN ID.4, що свідчить про популярність зелених автомобілів у цьому регіоні.

У Львівській області високий попит спостерігається на автомобілі TOYOTA RAV-4. Ця модель здобула серця місцевих жителів.

За результатами перших дев'яти місяців 2023 року, українці придбали 43,900 нових легкових автомобілів, що на 58% більше, ніж за аналогічний період минулого року. Високий попит на автомобілі свідчить про зростання інтересу українців до транспортних засобів.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/275010.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua