Автомобільний вибір українців: гібриди, електромобілі та бензинові двигуни

06 дек, 12:00

На українському ринку нових легкових автомобілів продовжують лідирувати моделі з бензиновими двигунами, займаючи 45% від загальних продажів у листопаді, повідомляє "Укравтопром". Це свідчить про стабільну популярність традиційних бензинових автомобілів серед українських водіїв.

Дизельні автомобілі, у порівнянні з попереднім місяцем, також збільшили свою ринкову частку з 20% до 21%, вказуючи на певний попит на цей вид транспорту серед споживачів.

За даними Укравтопром, сегмент гібридних автомобілів зазнав зменшення на 0,5 відсоткового пункта, складаючи 18,5% від усіх продажів. Тим не менш, цей тип автомобілів залишається конкурентоспроможним на ринку.

Українці продовжують демонструвати інтерес до екологічно чистих транспортних засобів. Частка електромобілів залишилась на попередньому рівні і складає 15% від усіх продажів. Це свідчить про поступовий розвиток і популярність електромобілів серед українських автолюбителів.

Автомобілі з ГБО (газобалонне обладнання) демонструють менший попит, скоротившись на 0,5 відсоткового пункта. У листопаді цей тип авто становив менше 1% загального обсягу ринку.

Лідерами продаж у своїх сегментах залишаються:

Бензинові автомобілі: RENAULT Duster;
Дизельні автомобілі: RENAULT Duster;
Гібридні автомобілі: NISSAN Qashqai;
Електромобілі: VOLKSWAGEN ID.4;
Автомобілі з ГБО: HYUNDAI Tucson.
Ці дані відображають українські тенденції у виборі автомобілів та свідчать про поступовий розвиток ринку екологічно чистих та ефективних транспортних засобів.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/275546.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua