Мед з Британії, який загоює рани: Рідкісний сорт манука в продажу за 1300 фунтів

16 дек, 18:00

На ринку Великої Британії з’явився ексклюзивний сорт меду манука, який володіє унікальними властивостями для загоєння ран. Лімітований тираж Rare Harveast, представлений компанією The True Honey Co, доступний для покупки за вражаючою ціною в 1300 фунтів (близько 1500 євро) за кожну баночку.

Основна складова Rare Harveast – це 2050 мг метилгоксаль (MGO), ключовий інгредієнт меду манука, який забезпечує його потужні протимікробні властивості. Високий рівень MGO унікального меду дозволяє знищувати бактерії, включаючи ті, що викликають хвороби, такі як черевний тиф, паратиф, дизентерія, та інші кишкові паразити.

Зазвичай у кілограмі меду манука міститься від 10 до 1000 мг MGO, а високий показник вважається понад 250 мг. Rare Harveast 2050 із своїми 2050 мг метилгоксаль має у 8 разів більше та у стільки ж разів кращі протимікробні властивості, роблячи його винятковим у своєму роді.

Товарна лінійка меду манука від The True Honey починається зі значенням MGO від 300 мг, але Rare Harveast 2050 вирізняється найвищим показником UMF – 34, що свідчить про його потужний бактерицидний ефект.

Незважаючи на високу вартість, Rare Harveast 2050 доступний лише у магазинах преміум-класу. Компанія The True Honey Co підкреслює, що Rare Harveast 2050, окрім вражаючого смаку, має надзвичайно потужні антибактеріальні, антиоксидативні та протизапальні властивості, роблячи його природнім засобом для боротьби з інфекціями, зменшення запалення та швидшого загоювання ран.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/275619.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua