Новий індустріальний парк в Закарпатті

15 янв, 14:00

Україна продовжує розвивати свою промислову інфраструктуру, зареєструвавши ще один індустріальний парк – "БФ ТЕРМІНАЛ" у Берегівському районі Закарпатської області. Рішення про включення парку до реєстру було ухвалено на засіданні уряду 12 січня, повідомляє пресслужба Мінекономіки.

Планується, що "БФ ТЕРМІНАЛ" представлятиме групу промислових підприємств, спрямованих на переробку деревини та виробництво продукції з дерева, забезпечуючи при цьому створення близько 2 тисяч робочих місць.

Спеціалізацією парку буде виробництво плит МДФ та CLT, ламінату і паркету. Крім того, на території парку буде діяти перевантажувальний комплекс, сприяючи розвитку логістичної інфраструктури.

Однією з ключових особливостей "БФ ТЕРМІНАЛ" є можливість використання відходів місцевих діючих деревообробних підприємств у виробництві продукції, що підвищує екологічні стандарти та стимулює використання відновлюваних ресурсів.

Цей індустріальний парк став першим серед зареєстрованих у 2024 році та вже 74-м у загальному переліку індустріальних (промислових) парків в Україні. Це свідчить про зростаючий інтерес та активність українського уряду у створенні нових центрів виробництва та робочих місць.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/275971.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua