Сі Цзіньпін планує зустрітись з регуляторами, щоб отримати звіт щодо ситуації у економіці

07 фев, 13:00

За інформацією Bloomberg, китайські акції продовжили свій ріст після повідомлення про те, що регулятори, зокрема Комісія з регулювання ринку цінних паперів Китаю, планують представити вищому керівництву країни звіт щодо стану ринку та останніх політичних ініціатив.

Акції компаній з малою капіталізацією, які раніше несли основний удар у ринковій нестабільності, також зросли: індекс CSI 1000 підскочив на 7%, що є найвищим показником з 2008 року.

Хоча неясно, чи будуть прийняті нові заходи підтримки після зустрічі з Сі, учасники фондового ринку сподіваються на покращення ситуації після такого обговорення.

Від початку досягнення пікових значень у 2021 році акції Гонконгу та Китаю втратили близько 7 трильйонів доларів, а фрагментарні заходи підтримки економіки й ринків поки що не призвели до покращення настроїв.

Для політиків важливо стабілізувати фондовий ринок, щоб уникнути подальшого підриву довіри споживачів, особливо коли Китай готується до тижневого свята Нового року за місячним календарем.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/276206.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua