ТОП-10 бензинових авто, які купували українці у лютому

20 мар, 13:00

Протягом лютого українці поповнили автопарк країни майже 2,4 тисячами автомобілів з бензиновими двигунами, що на чверть більше, ніж у відповідному періоді минулого року. Лідером ринку нових бензинових автомобілів став кросовер TOYOTA RAV-4.

За даними "Укравтопрому", бензинові авто склали 44% лютневого ринку нових легковиків та лишаються найбільшим сегментом. Проте їхня ринкова частка зменшилась на 7 відсоткових пунктів порівняно з лютим 2023 року.

Найбільш популярною моделлю серед нових легкових автомобілів з бензиновим двигуном виявився кросовер TOYOTA RAV-4. Він очолив рейтинг з продажів, здійснених у лютому.

У ТОП-10 моделей нових легковиків, обладнаних бензиновими двигунами, також увійшли PEUGEOT 301, SKODA Scala, MAZDA CX5, RENAULT Duster, KIA Sportage, SUZUKI SX4, SKODA Octavia, SUZUKI Vitara та HYUNDAI Tucson.

Зокрема, TOYOTA RAV-4 очолила список з 180 проданими одиницями, за нею йде PEUGEOT 301 з 175 проданими автомобілями. SKODA Scala, MAZDA CX5 та RENAULT Duster також потрапили у ТОП-5 з продажами відповідно 152, 145 та 141 одиницями.

Кожна з перерахованих моделей знайшла свого шанувальника серед українських автолюбителів і виявилася популярною у лютому місяці.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/276572.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua