Українці активно користуються програмою єОселя: за тиждень видано кредитів на майже 350 мільйонів

27 мар, 13:00

Протягом минулого тижня українці активно скористалися можливістю отримання кредитів на придбання житла у рамках програми "єОселя". Згідно з інформацією, опублікованою на урядовому порталі, протягом цього періоду було видано 211 кредитів на загальну суму 345 мільйонів гривень.

Зазначається, що серед отримувачів фінансової допомоги є різні категорії громадян. Зокрема, 113 кредитів отримали військовослужбовці та працівники правоохоронних органів, 13 – педагогічні працівники, 16 – медичні працівники, 4 – науковці, 54 – сім'ї без власного житла, а також 6 учасників бойових дій та 5 ветеранів.

За період з моменту старту програми "єОселя" кількість сімей, які скористалися цією ініціативою, значно зросла. Загалом 8 371 родина отримала кредити на суму понад 12,8 мільярда гривень, що свідчить про великий попит на житлові кредити серед населення.

Ця програма має значний соціальний вплив, допомагаючи різним соціальним групам отримати доступне житло. Відтак, вона сприяє покращенню життя військових, педагогів, медичних працівників, науковців та інших категорій громадян.

Застосування програми "єОселя" також може відобразитися на стані економіки країни в цілому, сприяючи стимулюванню будівництва та ринку нерухомості. Це важливий крок у розвитку житлової сфери України та створенні сприятливих умов для громадян.

Програма "єОселя" і надалі залишається важливим інструментом державної політики у сфері житлового будівництва та розвитку житлового ринку, сприяючи соціальній стабільності та підвищенню якості життя українців.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/276647.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua