З 1 квітня цього року вартість транспортної картки в Києві зросте на 25 гривень

01 апр, 13:00

З 1 квітня цього року вартість транспортної картки в Києві зросте на 25 гривень і становитиме 75 гривень замість попередніх 50 гривень. Це рішення пов'язане з необхідністю компенсувати збільшення виробничих витрат, повідомляється у пресслужбі Київської міської ради.

За даними комунального підприємства "Головний інформаційно-обчислювальний центр" Києва, збільшення вартості транспортної картки є необхідним кроком через зростання собівартості її виготовлення. Проте варто зауважити, що вартість проїзду в комунальному транспорті залишиться незмінною.

Співробітники підприємства зазначили, що за останні два роки вартість транспортної картки залишалася незмінною на рівні 50 гривень. Проте протягом цього періоду відбулися істотні зміни у цінах на собівартість самої картки з чипом.

Зокрема, з 2019 року було значно розширено перелік транспортних продуктів і тарифів на всі види міського транспорту. Це стосується погодинних проїзних, квитків з обмеженням та без обмеження кількості поїздок, спеціально для пасажирів пільгових категорій, таких як студенти та учні.

Зазначено, що підвищення вартості транспортної картки є необхідним кроком для забезпечення стабільної роботи системи міського транспорту та підтримки пасажирів у їхній потребі у зручних та доступних перевезеннях.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/276689.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua