Збільшення виплат для військових на передовій: нові зміни

15 апр, 13:00

У п'ятницю, 12 квітня, Кабінет міністрів України прийняв рішення про встановлення додаткової виплати у розмірі 70 тисяч гривень для військовослужбовців та поліцейських, які виконують бойові завдання на першій лінії фронту.

Про це заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

"На виконання спільної ініціативи Верховної Ради та Уряду сьогодні встановлено додаткову виплату у розмірі 70 тис. гривень для військовослужбовців та поліцейських, які виконують бойові завдання на першій лінії", - зазначив він.

Ця одноразова винагорода буде нараховуватися за кожні 30 днів виконання бойових завдань.

Раніше, у четвер, 11 квітня, Верховна Рада України підтримала постанову, що зобов'язує Кабінет міністрів встановити щомісячні виплати в розмірі 70 тис. гривень для військових, які перебувають на передовій, повідомив народний депутат Ярослав Железняк.

Згідно з інформацією, постанову підтримали 321 депутат.

"Парламент схвалив постанову, яка зобов'язує Уряд затвердити рішення про 70 тис. для тих, хто на передовій (виконує бойові завдання)", - відзначив нардеп.

У самому документі зазначено, що додаткова виплата у розмірі 70 тис. гривень встановлюється на час дії воєнного стану.

Цю виплату отримають військовослужбовці, які виконують бойові завдання на лінії бойового зіткнення з противником на відстані виконання бойових завдань військовою частиною першого ешелону оборони або наступу до ротного опорного пункту включно, а також на території противника, за кожні 30 днів виконання таких завдань.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/276828.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua