Укрзалізниця рекордно наростила контейнерні перевезення у І кварталі

19 апр, 14:00

У першому кварталі 2024 року "Укрзалізниця" зареєструвала значний приріст у галузі контейнерних перевезень. Обсяг перевезень залізничним транспортом збільшився на 70% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.

Про це повідомив заступник директора департаменту комерційної роботи АТ "Укрзалізниця" Валерій Ткачов.

"Протягом першого кварталу 2024 року обсяги перевезень вантажів у контейнерах залізничним транспортом досягли 72 594 ДФЕ, що становить зростання на 70% у порівнянні із першим кварталом 2023 року!", - зазначив він під час заходу "EBA Business Talks: Актуальні питання контейнерних перевезень".

Ткачов також підкреслив, що у зв'язку з важливістю розвитку контейнерних перевезень, "Укрзалізниця" активно впроваджує нові сервіси для поліпшення ефективності цього виду транспортування.

Серед інновацій - запуск інтермодальних поїздів, розширення комплексу термінальних послуг та впровадження тягових електропоїздів (ТЕП). Крім того, компанія активно працює над розширенням транскордонних перевезень через сухопутні прикордонні переходи, що сприяє оптимізації логістики та стимулює розвиток міжнародної торгівлі.

Ці ініціативи відкривають нові перспективи для "Укрзалізниці" на ринку вантажних перевезень, сприяючи досягненню стратегічних цілей компанії щодо розвитку та модернізації.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/276888.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua