Україна та Бразилія: плани збільшення товарообігу та економічного співробітництва

24 апр, 09:00

Україна та Бразилія вирішили нарощувати економічне співробітництво та збільшити обсяги товарообігу між двома країнами. Ця ініціатива виникла в результаті відеозустрічі між міністром економіки України Юлією Свириденко та міністром розвитку, промисловості, торгівлі та послуг Бразилії Жеральдо Родрігесом Алкімном Фільо, про що повідомляє пресслужба Мінекономіки.

"Ми провели плідну зустріч з бразильським колегою Жеральдо Родрігесом Алкімном Фільо. Ми почули від нього слова підтримки та солідарності з Україною. Ми презентували можливості для бразильського бізнесу щодо співпраці з українськими підприємцями", - зазначила Юлія Свириденко.

Міністр економіки наголосила, що стале економічне зростання, навіть на тлі воєнних подій, та статус України як країни-кандидата на вступ до Європейського Союзу, відкривають перед іноземними інвесторами широкі можливості для розвитку бізнесу в країні.

Обидві сторони погодились на інтенсифікацію взаємовигідного економічного співробітництва та працю над збільшенням обсягів товарообігу між Україною та Бразилією. Свириденко зауважила, що існують спільні погляди на асортимент продукції, обсяги торгівлі якою слід збільшувати.

Крім того, обговорювалися можливості проведення подальших особистих двосторонніх зустрічей та визначені економічні питання для майбутнього обговорення. Розширення економічного співробітництва між Україною та Бразилією вважається перспективним напрямом розвитку взаємовигідних відносин між двома країнами.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/276923.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua