У Львівській області стартує незвичайний аграрний проект - вирощування кавунів у теплицях

11 май, 12:00

У Львівській області стартує незвичайний аграрний проект - вирощування кавунів у теплицях. Таку новину оприлюднила Тетяна Гетьман, керівниця департаменту агропромрозвитку Львівської ОВА, на своїй сторінці у Facebook.

Зазначено, що ТзОВ "Сотеко" є одним із найбільших тепличних господарств області, яке вирощує до 3 тисяч тонн свіжих овочів щороку на своїй території, розмір якої становить 7 гектарів.

Серед вирощуваних культур господарство відрізняється різноманіттям томатів, їх асортимент нараховує понад 10 позицій. Окрім цього, тут вирощуються огірки, баклажани та, несподівано, кавуни.

Завдяки поєднанню високої якості та унікального смаку, продукція "Сотеко" під торговими марками "Свіже" та "Сокальські овочі" стала вже відомою і популярною серед споживачів не лише західних і центральних регіонів України, а й навіть у сусідній Польщі.

Цей проект став не лише інноваційним кроком у розвитку аграрної сфери Львівщини, а й ще одним доказом того, що українські фермери готові до впровадження нових, нестандартних підходів у сільському господарстві.

Наголошено, що такі ініціативи сприяють розвитку місцевої економіки, забезпечують населення якісними та смачними продуктами, а також сприяють розширенню експортних можливостей, підвищуючи престиж українського сільгосппродукту на зовнішніх ринках.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/277058.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua