Внутрішній туризм в Україні: Популярні місця для подобової оренди та їх вартість

27 май, 12:00

В Україні внутрішній туризм набуває все більшої популярності серед місцевих жителів. Він стає відмінним варіантом для відпочинку та перезавантаження сил протягом вихідних та святкових днів. Аналітика платформи OLX Україна вказує на найбільш популярні міста для подобової оренди квартир та будинків.

На першому місці за кількістю відгуків стоїть столиця України – Київ. У травні на OLX було розміщено 2 458 оголошень про подобову оренду, на які надійшло 41 302 відгуки. Медіанна вартість оренди квартири становить 900 гривень, а будинку – 8 000 гривень.

"Київ залишається важливим бізнесовим та економічним центром України, що пояснює велику популярність подобової оренди серед відвідувачів, що приїжджають сюди на роботу або в командировку", - пояснюють експерти.

На другому місці знаходиться культурний центр Львів. В травні було опубліковано 1 171 оголошення про подобову оренду, на які надійшло 17 141 відгук. Медіанна вартість оренди квартири становить 900 гривень, а будинку – 2 500 гривень.

Лідери за кількістю відгуків також включають Одесу, де в травні було розміщено 1 350 оголошень про оренду квартир та будинків. Медіанна вартість оренди становить 700 гривень для квартири та 4 500 гривень для будинку.

Карпатські курорти, зокрема Яремче та Микуличин, також популярні серед туристів. У травні було розміщено 203 оголошення про подобову оренду будинків з майже 2 000 відгуками. Медіанна вартість оренди становить 1 500 гривень у Яремче та 2 200 гривень у Микуличині. Також на Львівщині популярне селище Славсько з 67 оголошеннями та 686 відгуками, де медіанна вартість оренди будинку складає 1 800 гривень.

"З урахуванням поточних обставин в Україні, багато людей обирають менші подорожі в межах країни, особливо у західні регіони, зокрема до Карпат. Це відображається і на ринку подобової оренди, де цінова динаміка виявляється стабільною", - підсумовують у OLX.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/277249.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua