Tesla змушена відкликати понад 125 тисяч автомобілів у США

04 июн, 14:00

Компанія Tesla змушена відкликати понад 125 тисяч автомобілів у США через виявлену несправність у системі попередження про непристебнуті ремені безпеки, що може значно збільшити ризик отримання травм при зіткненні.

За даними Reuters, Національне управління безпеки дорожнього руху США повідомило про те, що автомобілі Tesla не відповідають федеральним вимогам безпеки через можливість неактивного світлового та звукового сигналів системи безпеки у випадку, коли водій не пристебнувся.

Згідно з повідомленням, зазначені відклики охоплюють деякі моделі автомобілів: Model S від 2012 до 2024 року, Model X від 2015 до 2024 року, Model 3 від 2017 до 2023 року та Model Y від 2020 до 2023 року.

Tesla планує вирішити проблему шляхом бездротового оновлення програмного забезпечення, розгортання якого планується на червень цього року. Це оновлення має усунути виявлені недоліки і забезпечити правильну роботу систем безпеки у всіх зазначених моделях автомобілів.

Такі кроки є необхідними для забезпечення безпеки водіїв та пасажирів, особливо в умовах постійного розвитку технологій та високих стандартів безпеки на дорогах.

Представники Tesla закликали власників зазначених моделей відразу після отримання сповіщення про відкликання автомобілів звертатися до офіційних сервісних центрів для отримання необхідної допомоги та проведення необхідних ремонтних робіт.

Українські власники автомобілів Tesla, які ввезені в країну з інших ринків, також повинні бути уважні та перевіряти свої авто на можливість впливу цієї проблеми.

Сподіваємося, що проведені заходи дозволять Tesla в найближчий час відновити безперебійну роботу усіх автомобілів, забезпечивши водіїв і пасажирів необхідним рівнем безпеки на дорогах.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/277333.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua