Boeing розслідує проблеми якості літаків 787 Dreamliner

17 июн, 18:00

Компанія Boeing знову опинилася під прицілом через виявлені проблеми з якістю на своїх літаках 787 Dreamliner. Згідно з інформацією від агентства Reuters, сотні кріплень на фюзеляжах деяких літаків були встановлені неправильно, що викликало розголос у виробника.

Проблема, яка виявилася в недоставлених реактивних літаках, полягає у неправильному затягуванні понад 900 кріпильних елементів, розташованих по обидва боки середньої частини корпусу. Це стало останньою у серії виробничих недоліків, що вразили американського виробника літаків.

Boeing підтвердив проведення перевірок на відповідність інженерним стандартам під час виробництва літаків. Вони заявили, що ці заходи не повинні вплинути на графік поставок літаків 787 Dreamliner і підтвердили безпеку експлуатації всього парку літаків.

"Наша команда 787 перевіряє кріплення в боковинах деяких літаків 787 Dreamliner, які не були доставлені, щоб переконатися, що вони відповідають нашим інженерним специфікаціям. Експлуатаційний флот може продовжувати безпечну роботу", – зазначили в компанії.

У заяві Федерального авіаційного управління США (FAA) висловлено, що Boeing виявив проблеми з "неправильно встановленими кріпленнями фюзеляжу" на деяких моделях 787. FAA веде співпрацю з виробником для вирішення цієї ситуації та забезпечення відповідності всіх стандартів безпеки.

Необхідні заходи щодо виправлення цих недоліків уже вживаються, щоб забезпечити найвищий рівень якості і безпеки літаків, виготовлених компанією Boeing.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/277446.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua