В Україні спостерігається зростання цін на рибні консерви

22 июн, 12:00

В Україні спостерігається зростання цін на рибні консерви, що стають популярними серед населення як для повсякденного споживання, так і для запасів. Ці динамічні зміни вартості консервів зафіксовані влітку цього року, повідомляє портал inkorr.

Наприклад, ціни на натуральні сардини в середньому становлять 58,80 грн за банку вагою 230 грам. Проте в різних мережах магазинів ціна може варіюватись значно. Наприклад, в Ашані ці продукти продаються за 49,90 грн, тоді як в мережі Новус вартість сягає 64,99 грн за таку ж вагу.

Сардини у маслі від бренду "Аквамарин" коштують у середньому 73,15 грн за банку вагою 150 грам. У МегаМаркеті ці продукти продаються за 69,80 грн, а в Ашані ціна складає 76,50 грн за таку саму кількість.

Окрім рибних консервів, українці також віддають перевагу кабачковій ікрі. За останній місяць ціни на неї виросли і тепер становлять 67,99 грн за банку вагою 440 грам, що порівняно з попередніми цінами в 59,28 грн є значним зростанням. За ікру вагою 460 грам доведеться віддати 58,90 грн.

Таке зростання цін на консервовані продукти є наслідком внутрішніх та зовнішніх факторів, що впливають на економіку країни. Зміни у вартості продуктів показують нестабільність ринкових умов і можуть впливати на споживчі звички українців у майбутньому.

Загалом, ринок консервів в Україні залишається динамічним, і споживачам варто уважно стежити за змінами цін на продукти, щоб керувати своїми витратами та вибирати оптимальні варіанти покупок.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/277466.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua