Ліси України: зростання прибутків та зарплати працівників

07 июл, 12:00

Державне підприємство "Ліси України" у перші півріччя 2024 року показало вражаючі фінансові результати, заробивши 11,14 мільярдів гривень. Ця сума значно перевищує показники за аналогічний період минулого року, що свідчить про значний розвиток компанії під керівництвом генерального директора Юрія Болоховця.

Юрій Болоховець вказав, що ключовим фактором зростання прибутку стало збільшення обсягів реалізації необробленої деревини на 15%, що успішно компенсувало втрати від відсутності власної переробки. Він також зазначив, що підприємство відмовилося від утримання непрофільних активів, що дозволило значно підвищити ефективність використання ресурсів і збільшити прибуток.

"Ми відчуваємо позитивні зміни і в соціальній сфері. Цього року значно зросли зарплати працівників низових ланок – майстрів лісу, помічників лісничих, лісничих. Також ми надаємо підвищені соціальні гарантії для демобілізованих осіб, яких у підприємства вже понад 500", – зазначив генеральний директор.

Управління "Ліси України" активно працює над оптимізацією розцінок за роботи підрядників, що стали невід'ємною частиною їх стратегії в умовах загострення кадрового дефіциту. Це дозволяє підприємству зберігати стабільність і високий рівень обслуговування клієнтів.

За словами генерального директора, "Ліси України" планують і надалі зміцнювати своє фінансове становище та соціальні ініціативи, спрямовані на покращення умов праці та життя своїх співробітників, що є пріоритетним завданням у керуванні компанією.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/277622.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua