Microsoft оголосила про звільнення 650 співробітників у своєму ігровому підрозділі Xbox

13 сен, 14:00

Компанія Microsoft оголосила про звільнення приблизно 650 співробітників у своєму ігровому підрозділі Xbox. Це рішення є частиною ширшої стратегії оптимізації, яка слідує за попередніми скороченнями і закриттями студій.

За інформацією видання The Verge, це скорочення сталося після того, як компанія вже вивільнила 1900 працівників у компаніях Activision Blizzard і Xbox, а також закрила кілька ігрових студій, включаючи Arkane Austin, розробника гри Redfall. В таких умовах, це нове скорочення стало черговим етапом в перебудові структури компанії.

Генеральний директор Xbox Філ Спенсер підтвердив скорочення у внутрішньому листі до співробітників. Він зазначив, що ці заходи є наслідком нещодавньої угоди про придбання Activision Blizzard. Спенсер підкреслив, що скорочення не вплине на плани щодо ігор або сервісів, і жодна з ігрових студій не буде закрита.

"Ми ухвалили рішення скоротити близько 650 посад у Microsoft Gaming, в основному в корпоративних та допоміжних функціях. Це рішення допоможе організувати наш бізнес для досягнення довгострокового успіху", - зазначив Спенсер.

Ці скорочення відбуваються на фоні масштабних змін у компанії та на ринку ігор загалом. Microsoft продовжує адаптувати свою стратегію в умовах змінюваного середовища та нових вимог галузі.

Спенсер також запевнив, що ці зміни спрямовані на покращення ефективності бізнесу та забезпечення його стійкого розвитку в майбутньому.


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/278145.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua