Інформація про рішення та розпорядження Антимонопольного комітету України (АМКУ)

16 ноя, 09:06

Надано дозвіл ДП "Національна атомна енергогенеруюча компанія “Енергоатом" (м. Київ), основним видом діяльності якого є виробництво електроенергії, на управління акціями ВАТ “Атомпрофоздоровниця” (м. Київ), що діє на ринку послуг санаторно-курортних закладів оздоровчого характеру, які надаються через 2 філії санаторіїв “Горний” (АР Крим) та “Прикарпаття” (Львівська обл.), що забезпечує перевищення 25% голосів у вищому органі управління емітента.
 
Надано дозвіл ЗАТ з іноземною інвестицією «Запорізький автомобілебудівний завод» та ЗАТ «Bosal Nederland B. V.» (Нідерланди), основним видом діяльності якого на території України є реалізація вихлопних систем, на концентрацію у вигляді створення ТОВ з іноземними інвестиціями «БОСАЛ-ЗАЗ» (м. Запоріжжя), основним видом діяльності якого буде виробництво і реалізація автозапчастин, насамперед вихлопних систем та стальних прецизійних трубок для легкових автомобілів для ринку після продажного обслуговування.
 
Надано дозвіл ВАТ «Маріупольський металургійний комбінат ім. Ілліча» і ТОВ «Українська Національна Транспортна компанія» (м. Одеса) на створення ТОВ «Ілліч-Транс» (м. Одеса), основним видом діяльності якого буде надання транспорто-експедиційних послуг, в тому числі, при перевезенні зовнішньоторговельних і транзитних вантажів та інших послуг.

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/2935.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua