Президент АУБ зустрівся з представниками Німецької консультативної групи з питань економічних реформ

18 ноя, 14:36

В Асоціації українських банків відбулася зустріч Президента АУБ Олександра Сугоняка з представниками Німецької консультативної групи з питань економічних реформ та Німецького інституту економічних досліджень.

З німецької сторони у зустрічі взяли участь експерт Федерального відомства з нагляду за фінансовими організаціями Німеччини пан Йоганнес Енджелс i експерт Німецької консультативної групи Рікардо Джуччі. З боку АУБ були присутні начальник Фінансово-економічного управління Тамара Волинько і Керівник Управління звязків з банками Ірина Самойлова.
Німецьких гостей цікавили актуальні питання недостатньої капіталізації банківської системи і іноземного інвестування в Україну. Під час обговорення було зазначено, що проблема виконання нормативу капіталізації залишається актуальною.
Представники Німецької консультативної групи подякували за досить відверту розмову, отриману інформацію про ситуацію в Україні та принципову позицію з обговорюваних питань, висловивши побажання проводити такі зустрічі й надалі.
Інф. aub

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/3191.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua