Нацбанк затвердив правила валютних поштових переказів

21 ноя, 12:48

Правління Національного банку України затвердило постанову № 396 "Про здійснення міжнародних поштових переказів", яка встановлює Правила проведення валютних операцій при здійсненні міжнародних поштових переказів, які набирають чинності з 22 листопада поточного року. Про це повідомляє прес-служба Нацбанку.
Цими правилами надається можливість фізичним особам (резидентам і нерезидентам) здійснювати міжнародні поштові перекази в іноземній валюті через підприємства поштового зв’язку:
- фізичним особам-резидентам - на користь фізичних осіб, які проживають за межами України, - в сумі, що не перевищує еквівалент 600 доларів США на місяць;
- на оплату продукції, в т.ч. літератури і передплатних видань, витрат нотаріальних та інших повноважних органів - в сумі, що не перевищує еквівалент 200 доларів США на місяць.
Фізичним особам-нерезидентам дозволяється здійснювати перекази на зазначені цілі в сумі, що не перевищує 600 доларів США в один робочий день.
Встановлено, що виплата фізичній особі (резиденту та нерезиденту) іноземної валюти за міжнародним поштовим переказом не може перевищувати еквівалент 3000 доларів США за одним переказом в один робочий день.
Інф. hotline

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/3281.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua