Портфель споживчих кредитів банку «Аваль» у Миколаївській області перевищив 110 млн. грн.

29 ноя, 14:31

Портфель споживчих кредитів Миколаївської обласної дирекції банку «Аваль» станом на 28 листопада п.р. перевищив 110 млн. грн. Про це повідомляє прес-служба банку з посиланням на Миколаївську ОД АППБ «Аваль».

Як повідомили в дирекції, за одинадцять місяців поточного року портфель кредитів фізичним особам банку «Аваль» у Миколаївській області зріс більш ніж у два рази — на початок січня 2005 року він складав 53 млн. грн.
 
На сьогоднішній день приватні особи можуть одержати в банку «Аваль» кредитні кошти на купівлю нерухомості, автомобілів, споживчих товарів довгострокового користування, а також на оплату будівельними компаніями будівництва, житла чи інших послуг, будівельних матеріалів, навчання тощо.
 
При цьому програми споживчого кредитування банку надають клієнтам можливість вибору найбільш привабливих для них умов кредитування з урахуванням особистих потреб та інтересів, поточного фінансового стану і планів на майбутнє. Зокрема, звернувшись у банк «Аваль» по кредит на купівлю житла чи автомобіля, клієнт може на свій розсуд вибрати термін кредитування, вирішити, як погашатиметься кредит — платежами, що постійно скорочуються, рівними частинами протягом дії кредитного договору чи на інших умовах.
 
Прес-служба банку «Аваль»
-

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/3822.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua