Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 4 квітня 2000 р. № 599"

30 ноя, 10:21

Проект Закону України розроблено відповідно до статті 4 Закону України “Про Державний бюджет України на 2005 рік” , яким передбачено, що продаж нафти і газового конденсату та вугілля власного видобутку підприємствами, частка держави у статутному фонду яких перевищує 50 відсотків, повинна здійснюватися виключно на аукціонах.
Метою прийняття цього Закону є дотримання вимог чинного законодавства, збільшення конкурентоспроможності, покращання цінової ситуації та демократизації процесів реалізації нафти та газового конденсату, а також запобігання виникненню дефіциту моторних палив на ринках країни і необґрунтованому зростанню цін на них. Проектом передбачено, що у 2005 році продаж всієї нафти і газового конденсату власного видобутку підприємствами, частка держави у статутному фонді яких перевищує 50 відсотків, здійснюється виключно на аукціонах.
До проекту надається аналіз регуляторного впливу.
Проект Закону України оприлюднено на сайті Мінекономіки me.kmu., розділ (“Обговорення проектів документів”).
Зауваження та пропозиції приймаються протягом 10 днів.
Прес-служба Міністерства економіки України
-

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/3877.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua