Залучення іноземних інвестицій в економіку України – один з пріоритетів роботи Мінтрансзв’язку

30 ноя, 10:57

28 листопада у приміщенні Будинку зв’язку відбулась зустріч представників Міністерства транспорту та зв’язку України з представниками Американської торгівельної палати в Україні.

28 листопада 2005 р. у Держзв’язку відбулась зустріч представників Міністерства транспорту та зв’язку України з представниками Американської торгівельної палати в Україні та Комітету з питань телекомунікацій Американської торгівельної палати. Засідання проводилось в рамках роботи Робочої групи з питань інформаційних технологій та зв'язку при Консультативній Раді з питань іноземних інвестицій при Президентові України. Основною темою зустрічі стало обговорення питання щодо діяльності Робочої групи, а також вироблення спільних пропозицій на чергове засідання Консультативної Ради, що відбудеться 16 грудня.
З українського боку у зустрічі взяли участь заступник Міністра транспорту та зв'язку України Василь Гандабура, в.о. Директора Держзв’язку Петро Яцук, начальники управлінь Держзв’язку, фахівці Мінтрансзв’язку та Держзв’язку.
У переговорах з боку Американської торгівельної палати взяли участь Президент Американської торгівельної палати Хорхе Зукоскі, представники компаній-членів цієї організації та Комітету з питань телекомунікацій Американської торгівельної палати, зокрема, Валерій Вольний (ДП Сіменс Україна), Дмитро Шимків (ДП „Алта Істерн Юроп”), Валерій Лановенко (Майкрософт Україна).
У ході роботи сторонами було обговорено подальші кроки співпраці між Мінтрансзв’язку та Робочою групою з питань інформаційних технологій та зв'язку при Консультативній Раді з питань іноземних інвестицій при Президентові України, аспекти розробки стратегії розбудови інформаційного суспільства в Україні, узгоджено перелік пропозицій, які після спільного доопрацювання будуть винесені на засідання Консультативної Раді з питань іноземних інвестицій при Президентові України.
Прес-служба Держзв'язку України
-



Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/3886.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua