Мэр Ужгорода Ратушняк предлагает... расстреливать неплательщиков. И будет у нас «Великая Германия»

06 ноя, 06:10

По крайней мере, так поняли слова мэра журналисты во время вчерашней пресс-конференции, посвященной коммунальным вопросам.
 
Как сообщает сайт «Мукачево», комментируя недавнее повышение цен на вывоз мусора (его выделили из квартплаты в отдельную услугу, которая стоит теперь 5 гривень с человека, что вызвало недовольство горожан, отказывающихся платить немалые деньги за весьма некачественный сервис), Сергей Николаевич попробовал убедить несознательных: «Ми кричимо, що має прибиратися сміття в місті. Але тепер скажіть - скільки ви сплатили за це? Чому ви вважаєте, що за ковбасу і горілку в супермаркеті треба платити грошима, а прибирати сміття має дядя Вася? На 100% сплачують лише бюджетні організації та бізнес. Приватний сектор нині розраховується на 25%, багатоповерхівки не сплачують і 10%. І це при тому, що 78% сміття накопичується від населення. Ми вирівняли тарифи до економічно обґрунтованих. При цьому рентабельність прибирання сміття для ужгородців усього 2-3%! Ніхто жирувати за їхній рахунок не збирається».

А на вопрос, как заставить граждан платить, Ратушняк выдал типичную для себя эпатажную тираду: «Це звучатиме цинічно, але знаєте коли розпочалося створення великої Німеччини? Коли Гітлер прийшов до влади, в країні панував бардак, бруд, невиплата пенсій і зарплат тощо. Він розстріляв перших триста «зайців», які не сплатили за проїзд у трамваї. З цього моменту розпочався момент створення великої Німеччини. І донині німець навіть не поїде, але заплатить за проїзд».

О том, что делал Гитлер с «коммунальщиками», недобросовестно убирающими дворы, а также со всеми прочими несознательными жителями Великого Райха, и чем это все закончилось, ужгородский мэр распространяться не стал.

Константин ЛОСИК

Инф. cripo


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/39167.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua