Портфель споживчих кредитів Закарпатського ОФ банку «Аваль» перевищив 100 млн. грн.

01 дек, 11:34

Портфель споживчих кредитів Закарпатського обласного філіалу банку «Аваль» перевищив 100 млн. грн., повідомляє прес-служба банку з посиланням на Закарпатський ОФ АППБ «Аваль».

Як повідомили у обласному філіалі, за одинадцять місяців 2005 року портфель кредитів банку «Аваль» фізичним особам зріс у Закарпатській області більш ніж на 40 проц. — на початок січня п.р. кредити населенню області складали 59 млн. грн. Завдяки таким темпам приросту кредитного портфелю Закарпатський ОФ банку «Аваль» зберіг лідируючу позицію серед банківських установ області за цим показником.
 
Найбільшою популярністю серед населення області користуються кредити на придбання житла та автомобілів, частка яких у портфелі споживчих кредитів Закарпатського ОФ банку «Аваль» складає близько 70 проц.
 
На сьогоднішній день приватні особи можуть одержати в банку «Аваль» на вигідних умовах і за низькими відсотковими ставками кредитні кошти на купівлю нерухомості, автомобілів, споживчих товарів довгострокового користування, а також на оплату будівельними компаніями будівництва, житла чи інших послуг, будівельних матеріалів, навчання тощо.
 
При цьому програми споживчого кредитування банку надають клієнтам можливість вибору найбільш привабливих для них умов кредитування з урахуванням особистих потреб та інтересів, поточного фінансового стану і планів на майбутнє. Зокрема, звернувшись у банк «Аваль» за кредитом на купівлю житла чи автомобіля, клієнт може на свій розсуд вибрати термін кредитування, вирішити, як погашатиметься кредит — платежами, що постійно скорочуються, чи рівними частинами протягом дії кредитного договору, обрати інші умови.
 
Прес-служба банку «Аваль»
-

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/4013.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua