Рішення та розпорядження АМКУ стосовно компаній

01 дек, 15:53

Комітет визнав, що ВАТ «Луцький шовковий комбінат “Волтекс» порушив п. 12 ст. 50 Закону України “Про захист економічної конкуренції” у вигляді набуття у власність частки у статутному фонді ТОВ “Лутекс” дозволу Антимонопольного комітету. Порушника оштрафовано на 200 грн. Також визнано, що СП ТОВ “Українська бавовняна компанія” (м. Луцьк), ПП “Хімтехстандарт” (м. Луцьк) та ПП “Торговий Альянс” (м. Луцьк), вчинили аналогічне порушення, здійснивши концентрацію шляхом створення ЗАТ “ХК “Кепітал Менеджмент Груп” (смт. Торчин, Волинська обл.) без дозволу Комітету. Порушників оштрафовано на 5 , 2 та 10 тис. грн. відповідно.
 
Надано дозвіл ТОВ “ДВС” (м. Київ), яке діє на ринку послуг з надання в оренду торговельного обладнання в межах м. Києва, на придбання частки ТОВ “ЕКО” (м. Київ), основним видом діяльності якого є роздрібна торгівля продовольчими та непродовольчими товарами (ТМ “ЕКО”), що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління емітента.
 
Надано дозвіл ДП “Ферротранс” (м. Київ), яке діє на ринку з надання поліграфічних послуг та закупівлі запчастин до гірничо-видобувального обладнання для ВАТ “Полтавський ГЗК”, на придбання частки у статутному фонді ТОВ “ВОСТОК-РУДА” (м. Жовті Води, Дніпропетровська обл.), основним видом діяльності якого є видобування залізної руди та переробка руди на залізорудний концентрат, що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління емітента.
 
Надано дозвіл ВАТ Банк зовнішньої торгівлі (м. Москва, Росія), на придбання акцій АКБ “Мрія” (м. Київ), що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління емітента.
 
Надано дозвіл ТОВ “Донецька промислово-правова компанія”, яке діє на ринку з надання юридичних послуг, на придбання акцій ВАТ “Донецький машинобудівний завод “Експеримент”, ВАТ “Рутченківський завод “Гормаш” (м. Донецьк) та ВАТ “Донбас-Електромотор” (м. Донецьк), що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління емітента.
 
Прес-служба антимонопольного комітету України
-

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/4053.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua