Число банкоматів банку «Аваль» у Києві досягло 150

07 дек, 15:47

Число банкоматів банку «Аваль» у Києві досягло 150, повідомляє прес-служба банку з посиланням на департамент роздрібного бізнесу АППБ «Аваль».

Як повідомили в департаменті, 150-ий банкомат був установлений за адресою: вул. Екскаваторна, 37 (ЗАТ «Отіс»). Усього з початку поточного року в Києві було встановлено 30 банкоматів банку «Аваль».
 
У банкоматній мережі банку «Аваль» у столиці сьогодні працюють 5 депозитних банкоматів, три з яких було встановлено у 2005 році. Депозитні банкомати не тільки видають клієнтам готівку, а й приймають їх та зараховують на картковий рахунок власника карти у режимі онлайн без комісій банку.
 
За допомогою банкоматів банку «Аваль» власники платіжних карт мають можливість отримати готівку (у тому числі в кредит у рамках установленого ліміту) зі своїх карткових рахунків за лічені секунди, дізнатися про стан рахунку та останні транзакції по ньому.
 
Крім того, за допомогою банкоматів «Авалю» клієнти можуть у будь-який час доби перевести кошти з одного карткового рахунку на інший, оплатити послуги мобільного зв’язку, придбати ваучери предоплаченого мобільного зв’язку, скористатися іншими послугами.
 
У мережі банку «Аваль» на сьогодні працюють 1329 банкоматів по всій території України, у тому числі 39 депозитних.
 
Прес-служба Банку «Аваль»
-

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/4435.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua