Банк «Хрещатик» першим завіз в Україну унікальне банківське золото

07 дек, 16:36

ВАТ КБ “Хрещатик” вперше у фінансовій історії України запропонував своїм клієнтам і всім бажаючим унікальне банківське золото з високим ступенем захисту.

Банк «Хрещатик», який давно і успішно працює з різними банківськими металами, презентує новий ексклюзивний вид продукції: зливки з найсучаснішим ступенем захисту – голографічним маркуванням. Ця технологія маркування, здійснена партнером банку «Хрещатик» – швейцарською фірмою “Argor Heraeus S. A.”, практично стовідсотково виключає можливість підробки оригінального зливку. Від стирання голографічне маркування захищене алмазною плівкою. Маркування наноситься на зливки вагою від 1 до 20 грамів.

Додаткові ступені захисту підвищують собівартість зливків всього на 2-3 долари, що не суттєво позначається на їхній ринковій вартості.

Зливки з таким високим ступенем захисту на сьогодні єдині в Україні.

Крім фінансових переваг, банківські метали у золотих і срібних зливках мають ще одну приємну особливість. Маркований, а значить стовідсотково оригінальний, зливок можна сміливо використовувати як прикрасу, а також цінний подарунок.

Прес-служба ВАТ КБ “Хрещатик”

 


Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/4443.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua