Хмельницька ОД АППБ «Аваль» проводить акцію з безкоштовного виготовлення кредитних карток

12 дек, 12:27

Хмельницька обласна дирекція банку «Аваль» проводить акцію з безкоштовного виготовлення платіжних карток кредитного класу Visa Clasic Domestic та відкриття на них кредитних ліній для клієнтів, що отримують заробітну плату на карткові рахунки у відділеннях дирекції. Про це повідомляє прес-служба банку з посиланням на Хмельницьку ОД АППБ «Аваль» .

За інформацією дирекції, у межах акції клієнтам банку-працівникам компаній, що уклали з будь-яким з відділень банку «Аваль» у Хмельницькому та Хмельницькій області договори про реалізацію зарплатних проектів, відкриваються кредитні лінії за програмою «Кредит універсальний».
Ця програма дозволяє клієнтам отримати на картковий рахунок кошти у розмірі до 500% середньомісячного доходу за останні 3 місяці у гривнях під 24 проц. річних з можливістю їхнього використання через банкомати та торговельну мережу на території України і за її межами.
Кредитна лінія відкривається без застави, строком на 36 місяців, з яких 18 місяців складає термін користування кредитною лінією, решта — термін погашення боргу.
Акція триватиме до кінця п.р.
Прес-служба АППБ «Аваль»
-

Адрес новости: http://e-finance.com.ua/show/4691.html



Читайте также: Новости Агробизнеса AgriNEWS.com.ua